Clienti  si  softul  Primordial  utilizat
Rio Bucovina
Incepand de la sfarsitul anului 2016, Rio Bucovina foseste sistemul Primordial SFA Android instalat pe tablete cu Android in gestionarea vanzarilor a peste 40 de agenti din Bucuresti, Ploiesti si Constanta, interfatat cu sistemul ERP Socrate!
SFA
Maspex Romania
Cunoscutul producator Tedi, Tymbark, La Festa, Ekland, Coffeeta si Salatini, foloseste 2 sisteme informatice Primordial:
1. Automatizarea raportarii interne: colectarea(din diferite surse: SAP, Excel, etc), calculul KPI si crearea pe diferite paliere de management a diferite rapoarte de uz intern
2. Automatizarea raportarii activitatti distribuitorilor propri: colectarea,stocarea,prelucrarea si raportarea diferitelor situatii cu privire la vanzarea din produselor proprii din Romania!
KPI
BistriVet
Locul 1 in Top Afaceri Romania, judetul BISTRITA NASAUD, domeniul : Comert cu ridicata al produselor farmaceutice,
firma Bistrivet foloseste sistemul Primordial SFA inca din anul 2014 in managementul vanzarilor
SFA
Autodias Cluj
Firma are ca obiectiv principal comertul cu piese si accesorii auto, in prezent avand si atelier de reparatii auto, service roti.
Cu un catalog de peste 10000 SKUs, Autodias foloseste sistemul Primordial WMS in procesul de inventariere si informare stoc on-line, utilizand scanere de tip HoneyWell.
KPI
Sentosa
Producator pigmenti pentru zugravit si distribuitor materiale in domeniul constructiilor, cu acoperire nationala: www.sentosa.ro.
Vanzarea catre cei peste 8000 de clienti prin intemediul a peste 100 de agenti este automatizata de Primordial SFA in regim van-selling. Pentru depozite, ambalare, pickup, livrare foloseste Primordial WMS
SFA
WMS
KPI
WEB
Top Market
Distributie produse alimentare Cluj, Maramures si Satu-Mare, marci ca si
Ursus, Elite, Gallagher si Ulker: www.topmarket.ro
Din 2009, cei peste 25 de agenti au inlocuit vechiul sistem sfa off-line cu noul sistem on-line Primordial SFA in regim pre-selling. Totodata departamentul admin istrativ utilizeaza sistemul Primordial KPI pentru analiza financiara, costuri, venituri cheltuieli.
SFA
KPI
WEB
Elboris
Logistica si Distributie in domeniul FMCG (bunuri de larg consum), in special a bauturilor,  pe teritoriul judetului Cluj.
www.elboris.ro
Incepand din anul 2011 Elboris utilizeaza Primordial SFA in activitatea sa de pre-selling (comenzi si incasari pe teren) dar si de gestionare a ambalajelor in locatiile clinetilor sai.
SFA
Sepal
Distribuitorul Ursus judetul Salaj.
Incepand din 2009 utilizeaza Primordial SFA in regim pre-selling.
Incepand cu 2011 utilizeaza Primordial SFA in regim de merchandising
pentru eficentizarea activitatii agentilor pe teren!
SFA
Comodo
Magazin online: www.comodo.ro

Infiintat in 2006, comodo.ro este magazinul online ce ofera o gama diversificata de incaltaminte, haine si accesorii, produse 100% originale ale unor branduri prestigioase ca Adidas, Puma, Nike, Lacoste, Diesel, Clarks, Bata, Geox, Converse la preturi accesibile.
Comodo foloseste Primordial WEB in interfatarea de tip Magento - WinMentor

WEB
Piera
www.piera.ro

Producatorul de lenjerie Piera foloseste Primordial SFA in regim pre-selling in automatizareaa activitatii de preluare de comenzi prin reteaua sa de agenti din toate judetele tarii,SFA
TUB INTEGRAL
Distribuitor materiale electrice Bistrita
http://www.tubintegral.ro

Tub Integral foloseste Primordial WMS pe scanere mobile de tip Motorola si Honeywell pentru comenzi, receptii si inventariere in depozitul sau central din  Bistrita.WMS
AGROSEL
www.agrosel.ro

Distribuitor, asigura aprovizionaarea cultivatorilor cu seminte.
Foloseste Primordial WEB pentru culegerea automata a comenzilor
din magazinul online in ERP si pentru actualizarea preturilor si stocurilor
din ERP in magazinul online
WEB
Top C&S Distribution
www.csdistribution.ro

Ofera o gama complet? de servicii oferite la nivel national – distributie, logistica, vanzari, merchandising.
Foloseste Primordial KPI ca solutie in management financiar dar si ca solutie pentru calcul automat al documentelor de tip Comanda la Furnizor si SupraStoc Furnizor necesare fluidizarii schimbului comercial cu furnizorii.
KPI
Bayern InvestCom
Dealer Vodafone
Foloseste sistemul Primordial ca solutie in colectarea veniturilor specifice precum si in masurarea anumitor indicatori financiari, ca urmare a repartizarii automate a costurilor pe centre de costuri definite.
KPI
WEB
ACE Broker
Broker de asigurare reasigurare
www.acebroker.ro
ACE Broker are ca obiect de activitate servicii de consultanta in domeniul asigurarilor si vanzarea de polite de asigurare.
ACE Broker foloseste sistemul Primordial in managementul de zi cu zi al contractelor cu asiguratii.
In fiecare luna calendaristica obtine rapoarte despre veniturile in raport cu asiguartorii.

KPI
Prima Transilvana
Agent de Asigurare ASIROM
www.primatransilvana.ro
Prima Transilvana foloseste Primordial pentru gestiunea politelor specifice de asigurare.
KPI